LogoPrimarie100px.png

ROMÂNIA

JUDEŢUL CǍLǍRAŞI

PRIMĂRIA  ORAŞULUI FUNDULEA

B-dul 22 Decembrie, nr.151, judeţul Cǎlǎraşi; cod fiscal: 3797131

Telefon:0242/642084; fax 0242/642030; e-mail:Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

 

DESCRIEREA PROIECTULUI

Titlul proiectului:   „Extindere reţea electrică de interes public în localitatea Fundulea str. Prelungirea Viilor, Flacăra , Cornișei, Semănătoarea și Mostiștei,”  din orașul Fundulea, Județul Călărași”

Numele beneficiarului: UAT Oraș Fundulea, Județul Călărași

Numele programului: Programul  anual de investiţii

Valoarea totală a proiectului : 802.988,20 lei din care de la bugetul local 530.134,29 lei

 

Primăria Orașului Fundulea a derulat în perioada 22.10.2018 – 31.12.2019  proiectul Extindere reţea electrică de interes public în localitatea Fundulea str. Prelungirea Viilor, Flacăra , Cornișei, Semănătoarea și Mostiștei,”  din orașul Fundulea, Județul Călărași”

OBIECTIVUL GENERAL al proiectului constă în extinderea reţelei electrice de interes public pe cinci străzi cu o lungime de 1.330 ml în orașul Fundulea, judeţul Călărași precum și montarea unui post de transformare (PTAB) în vederea branșării fiecărui consumator din zonă în vederea îmbunătăţii condiţiilor de trai al locuitorilor.

OBIECTIVELE SPECIALE ale proiectului constă în extinderea reţelei electrice de interes public pe străzile: . Prelungirea Viilor, Flacăra , Cornișei, Semănătoarea și Mostiștei și totodată, posibilitatea locuitoriu de pe aceste străzi să se branșeze la reţeaua de alimentare cu energie electrică.

Extinderea reţelei electrice de interes public în spaţiul urban duce la dezvoltarea economică și socială a zonei, având ca rezultat final îmbunătăţirea calităţii vieţii la oraș.

Prin extinderea  reţelei electrice de interes public se asigură accesul civilizat al locuitorilor de pe cele cinci străzi la folosirea tehnologiei moderne în gospodării precum și accesul la informaţie.

Proiectul contribuie la bunăstarea și dezvoltarea comunităţii locale .

PROIECT SE VA FINALIZAT PANA LA 31.12.2019